وي هشدار داد: متأسفانه به وجود تمام توصيههاي وزارت بهداشت براي رعايت اصول بهداشتي، از جمله جدا کردن افراد مشکوک به اين بيماري و استراحت آنها در منزل، پرهيز از تماس نزديک با افراد مشکوک به بيماري، شست و شوي مداوم دستها با آب و صابون، استفاده از دستمال کاغذي يکبار مصرف و دور ريختن آن در زباله، مردم هنوز شيوع اين بيماري را در کشور جدي نگرفتهاند.
وي گفت: اين انتطار وجود دارد که با شروع فصل سرما اين بيماري در کشور اوج گيرد اما اين انتظار را هم از مردم داريم که توصيههاي بهداشتي را جدي بگيرند، به عنوان نمونه گزارشي داريم که در يک مهد کودک تمام بچههاي مهد از يک قوطي آبميوه نوشيدهاند، رعايت نکردن اين نکته بهداشتي موج اين بيماري را در کشور به مراتب گستردهتر کند.
سروش افزود: مسئولان مدارس بايد به محض اينکه با يک دانش آموز مشکوک به اين بيماري برخورد کردند او را در يک اتاق جدا نگه دارند تا والدين او بيايند و او را به خانه ببرند و تحت مراقبت پزشکي قرار گيرد.
وي گفت: صدا و سيما براي آگاهي بخشي و هوشيار کردن مردم نقش مهمي دارد، تيزرهايي در اين زمينه آماده شده است اما سوال من اين است که چرا اين تيزرهاي هشدار دهنده از صدا و سيما پخش نميشود، زمان از دست ميرود و ممکن است فردا براي کنترل اين بيماري دير باشد.
وي ادامه داد: در کنار شيوع اين بيماري در کشور و دنيا، ما شاهد بيماري شبه آنفلوانزا هم در کشور هستيم که تشخيص آن با پزشک است و ممکن است مواردي از اين بيماري نياز به آزمايش داشته باشد تا نوع ويروس مشخص شود.
وي گفت: توصيه هاي قبلي وزارت بهداشت همگي به قوت خود باقي است و به جد از مردم ميخواهيم از سفرهاي غيرضروري به کشورهايي که شيوع اين بيماري در آنها گزارش شده است، خودداري کنند.
100
انتهای پیام/